Консумеризм, як необхідна реалія сьогодення

16 березня 2017 р. у коледжі в рамках Консумерського фестивалю проведено майстер-клас «Консумеризм, як необхідна реалія сьогодення».

Проблема захисту прав споживачів – це комплексна, багатоаспектна проблема, яка безпосередньо пов’язана зі зміцненням національної безпеки держави та захистом її громадян. Вона торкається всього ланцюга виробничих відносин: товаровиробник – торгівля – споживач, і в кожній ланці цих відносин має свої специфіку й особливості. Тому особливу увагу слід приділити правам споживача, які здатні підвищити захищеність громадян, а насамперед безпечність товарів та послуг, які споживає населення та якість яких, суттєво впливає на здоров’я громадян і рівень їх життя в цілому.

Отже, студенти групи ПТ -81 Токайчук К., Дачевська В., Чорноморець В., Темченко В., Михальчук Я., Собцева В., Кукурічко К., Бойчук І., Божко В. та Андрейцов О. під  керівництвом керівника групи Солоненко Л.М. розповіли присутнім студентам групи ПТ-80, як захистити свої споживацькі права під час придбання неякісних товарів.