Конкурс: "Якби я був мером 2013"

7 листопада о 17.00, в залі засідань Вінницької міської ради відбулось офіційне завершення конкурсу відеороликів “Якби я був мером”. Організаторами  були Молодіжна рада  міста та паблік “Це Вінниця, Друже”. Конкурс проходив під патронатом Відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради та за підтримки Центру підліткових клубів за місцем проживання “Універ”.

Учасники, роботи яких отримали переможні номінації, ще раз продемонстрували свої відеоролики і публічно захистили їх. На захисті були присутні заступник міського голови Балицька Валентина Євгеніївна, начальник Відділу молоді та туризму Анфілов Руслан Анатолійович, директор підліткового клубу “Універ” Балєєва Віра Вікторівна, представники засобів масової інформації, учасники конкурсу та гості заходу.

Переможці були нагороджені ювілейними колекційними монетами до 650-річчя Вінниці, а також красивими книгами про наше місто. Усі учасники отримали почесні грамоти.

Адміністрація коледжу, викладачі, студенти вітають Віку Колосинську, голову студентського самоврядування коледжу, за участь та зайняття призового місця, у міському конкурсі «Як би Вінницьким міським головою був Я».

Якби я був мером 2013
Якби я був мером 2013
Якби я був мером 2013
Якби я був мером 2013