ІV регіональна науково-практична конференція «Актуальні проблеми використання інформаційних технологій в освітньому процесі коледжів і технікумів»

27 лютого 2019 року в коледжі відбулась ІV регіональна науково-практична конференція «Актуальні проблеми використання інформаційних технологій в освітньому процесі коледжів і технікумів». Для участі в конференції оргкомітетом отримано матеріали від 54 педагогів Вінниччини, Житомира, Хмельницького, Одеси.   В обговоренні питань конференції  взяли участь викладачі коледжу та представники навчальних закладів області, а саме:  

    Кобися В.М, завідувач кафедри інноваційних та інформаційних технологій в освіті Вінницького державного педагогічного університету ім.. М.Коцюбинського, к.п.н, доцент;

    Гусак Л.П., к.п.н., доцент Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ;

    Атаман Л.В., к.г.н., викладач Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ;

    Одосій С.М., викладач Вінницького технічного коледжу;

    Учасники конференції обмінялися досвідом з питань використання інформаційних технологій в освітньому процесі. Цікавими були виступи Кобисі В.М.,  Вітюка А.М., Сачок А.М., Дячок А.І., майстер-класи  ТімошенкоН.М., Бондарчук А.А.

  За результатами проведення видано збірку матеріалів конференції, усім авторам тез вручено сертифікати учасників, а навчальним закладам, що широко представили учасників, подяки за сприяння.