ІНТЕРАКТИВНА ГРА «ДЕ ЛОГІКА?» ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ У ВСП «ВТЕФК КНТЕУ»

8 листопада 2021 року в рамках заходів, присвячених Дню української писемності та мови, у групах ТРГ-152 і Т-8 ВСП « Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» під керівництвом викладачів української мови та літератури Лаврової О. Р. і Мельник О.В. проведено інтерактивну гру «Де логіка?». Метою цієї гри було розширити знання студентів з української мови та літератури, розвивати логічне мислення, вміння чітко висловлювати думку та аргументувати власну позицію, а також знаходити виходи зі складних ситуацій.
Студенти представили назви своїх команд і девізи, правильно та швидко виконували завдання п’яти раундів і супер-фіналу, зокрема співставляли твори українських письменників та буктрейлери, відгадували фразеологізми й пояснювали їхнє значення, розгадували ребуси. Командна гра ще більше здружила студентів перших курсів, адже було велике бажання перемогти та удосконалити знання з української мови та літератури.
Тому утверджуймо імідж високоосвіченої української нації та плекаймо неоціненний скарб – нашу мову. Адже лише любов до власної історії, примноження культурної спадщини свого народу є основами морального та духовного розвитку молодого покоління!