ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ КОНКУРС «МІС ФІЛОСОФІЯ – 2013»

11.12.2013 року методистом коледжу, викладачем Савлук Людмилою Іванівною було проведено відкритий позаурочний захід – ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ КОНКУРС «МІС ФІЛОСОФІЯ – 2013».

В конкурсі брали участь 4 студентки бухгалтерського відділення -  Лапка Вікторія (група Б-87), Шарандак Вероніка (група Б-88), Токаренко Ганна (група Б-90). В програмі конкурсу були такі завдання:

1. Конкурс презентацій  з теми «Мій улюблений філософ».

2. Конкурс «Асоціації». Викладач демонстрував по-черзі слайди з зображеннями, а студенти-учасники відповідали, з яким філософським вченням у них асоціюється дане зображення та у чому сутність даного вчення. 

3. Фестиваль «Ми – мультикультурна нація». Учасниці, за активної підтримки одногрупників, представляли одну з культур національних меншин України (євреї, кримські татари, цигани, росіяни). Для представлення потрібно підготувати:

1) національне блюдо народу; 2) одягтися в національний одяг; 3) продемонструвати (на вибір) національний танець, обряд, інсценівку, пісню або мікс цих складових;

4) на початку - в декількох реченнях представити місце даного етносу на етнічній карті України, особливості культури народу та те, що буде показано  у виступі.

Учасниці конкурсу виявили високий рівень знань з дисципліни, ерудованість, креативність, комунікативні вміння, організаторські здібності.

Подяки отримали студенти груп за виступи у фестивалі народів України.

Міс філософія – 2013 стала студентка групи Б-89 Токаренко Ганна. Вітаємо нашу розумашку!!!