ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Актуальні проблеми ефективного соціального розвитку України: пошук молодих»

Студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ брали участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Актуальні проблеми ефективного соціального розвитку України: пошук молодих», що відбулася 24 квітня на базі Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

Студентка ІІІ курсу групи Ф-4/9-2011  спеціальності «Фінанси і кредит» Вікторія Колосінська виборола друге місце у конкурсі бізнес-проектів. Бізнес-проект роздрібної торгівлі непродовольчими товарами – магазин «Hand-made». Керівництво роботою студентки над проектом здійснював викладач фінансово-економічних дисциплін Наумчук А.С.

Студент ІІІ курсу групи Ф-4/9-2011 Сергій Борець брав участь у роботі секції «Інноваційно-інвестиційна модель розвитку економіки України: проблеми та перспективи» з доповіддю «Розвиток національної економіки».

У роботі секції «Сучасні тенденції розвитку фінансової системи України» брали участь студентки ІІІ курсу групи Ф-4/9-2011 Дар’я Мультан з доповіддю «Податкова система як фінансовий інструмент та її реформування в сучасних умовах» та Ірина Бабік з доповіддю «Фінансова діяльність України як складова міжнародної фінансової діяльності».

Студентка ІІ курсу групи ТК-71/9-2012 Інна Граболуз брала участь у роботі секції «Управлінські та соціально-економічні проблеми менеджменту» із доповіддю «Сучасні проблеми менеджменту підприємств в Україні». Доповідь студента ІІІ курсу групи ТК-67/9-2011 спеціальності  «Товарознавство та комерційна діяльність» Віталія Аршаулова «Проблеми формування людського потенціалу на шляху до економічних знань в Україні» визнали як одну з найкращих. Науковий керівник: Г.В. Іванченко.

В ході конференції студенти коледжу брали активну участь в обговоренні та отримали незабутні враження.