ІІI Міжвузівська науково-практична конференція «ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНИХ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ»

15 грудня 2021 року у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» відбулася ІІI Міжвузівська науково-практична конференція «ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНИХ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ», яка проходила онлайн на базі платформи Meet.
Модераторами виступили: в.о. директора коледжу Наталія Лозовська, заступник директора коледжу з навчальної роботи Людмила Савлук, завідувач навчально-виробничої практики Ірина Кислинська, завідувач навчально-методичного кабінету, к.е.н. Наталія Тімошенко, методист коледжу, к.т.н. Ірина Кублінська.
До конференції долучилися 68 учасників-доповідачів, в тому числі науковців. Серед активних дослідників представлені такі заклади освіти: Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, ВСП «Вінницький фаховий коледж НУХТ», Рівненський фаховий коледж економіки та бізнесу, ВСП «Технологічно-промисловий фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету», ВСП «Фаховий коледж економіки та технологій Національного університету «Чернігівська політехніка»», ВСП «Технологічно-промисловий коледж» ВНАУ, «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості», ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг» ДНЗ «Вище професійне училище № 7» м.Вінниці, ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ».
Особливо корисною була інформація, якою поділилися наші шановні стейкхолдери: Марина Метанчук, завідувач виробництвом кафе в ТЦ «ЕПІЦЕНТР», Максим Струтинський, шеф-кухар в ДРЦ «Країна мрій», Сергій Єгоров, СЕО (керуючий) та Faunder (засновник) в ресторані м’яса «Mr.& Ms. Meat», Людмила Чмерук, управляюча рестораном «Гостинний Пан».
Учасники змогли підвищити свою кваліфікацію та вдосконалити такі компетентності:
- маркетингові стратегії підприємств індустрії гостинності;
- ІТ-інновації для готельно-ресторанного бізнесу;
- інноваційні технології продукції закладів готельно-ресторанного бізнесу;
- сучасні тенденції дизайну та презентації страв та кулінарних виробів;
- новітнє устаткування підприємств готельно-ресторанного бізнесу.
Колектив ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» щиро дякує всім учасникам науково-практичної конференції й зичить успіхів у бізнесі, навчанні, науковій та освітній діяльності.