Грант за інноваційний проект

30 вересня 2014 року у Вінницькому музично-драматичному театрі ім. Садовського в ході урочистостей до Дня працівника освіти відбулося нагородження колективу коледжу за зайняте ІІ місце в обласній програмі «Розвиток інформаційних, телекомунікаційних та інноваційних технологій» в закладах освіти Вінницької області до 2015 року» та презентацію проекту «Створення навчального центру як складової інноваційного розвитку коледжу».

Голова обласної державної адміністрації А.В. Олійник вручив СЕРТИФІКАТ на отримання ГРАНТА в сумі 15 000 грн. директору коледжу Балицькій В.Є. та керівнику проекту Савлук Л.І. Проект розрахований на покращення надання якості освітніх послуг у відповідності до сучасних вимог освіти України, створення умов для дистанційного навчання студентів та функціонування єдиної бази документообігу. Креативним був підхід викладачів Вітюка А.М., Наумчука А.С., Шилова А.В., Вініковецької Ж.С. при створенні проекту.

За якісну підготовку до навчального року директор коледжу Балицька Валентина Євгенівна була нагороджена Почесною грамотою Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації.

Отримання ГРАНТА в сумі 15 000 грн