ГРАНТ ЗА ІННОВАЦІЙНІСТЬ

1 жовтня 2015 року у Вінницькому музично-драматичному театрі ім. Садовського в ході урочистостей до Дня працівника освіти відбулося нагородження колективу коледжу за зайняте ІІ місце в програмі на здобуття гранту Вінницької обласної ради та Вінницької обласної державної адміністрації «Розвиток інформаційних, телекомунікаційних та інноваційних технологій» в закладах освіти Вінницької області» та презентацію проекту «Створення навчальної віртуальної лінгафонної лабораторії (лінгафонного смарт-класу)».
Голова Вінницької обласної державної адміністрації В.В. Коровій вручив сертифікат на отримання гранту в сумі 20 000 грн. директору коледжу Балицькій В.Є. та керівнику проекту Губрій Н.М.
Метою проекту, розробленого викладачами Губрій Н.М. та Побірською І.В., є інформатизація та інтенсифікація освітнього процесу завдяки впровадженню найновітніших інформаційних та педагогічних технологій. Застосування таких технологій та ґаджетів, як бінокулярні відеоокуляри, технології віртуальної реальності та доповненої реальності, навчальних інтернет-ресурсів для ведення інтерактивних дискусій мотивуватиме студентів до навчання, зробить можливим проведення віртуальних екскурсій у будь-яке місце планети, допоможе організовувати інтерактивні дискусії онлайн, підвищить наочність та інтерактивність навчання. НАВЧАННЯ МАЄ СТАТИ ЩЕ БІЛЬШ ЦІКАВИМ!