ГОСТІ ЗІ ШКОЛИ НА МАЙСТЕР-КЛАСИ У КОЛЕДЖ

В рамках тижня циклової комісії європейських мов викладач Губрій Н.М. та викладач Сачок А.М. запросили учнів на майстер-класи до коледжу.
Студенти-ресторатори вчили своїх майже однолітків складати сервірувальні серветки у формі «гармошки», «млинця», «дверцят», «книжки». Але найбільшою популярністю користувалась флористична тематика – «лілії», «троянди», «тюльпани» розквітали в руках гостей.
Карвінг – колись нове слово зараз вже нікого не лякає. Студенти-технологи Олена та Вадим вчили дівчат базовим основам мистецтва художнього різьблення по овочах і фруктах.
Цікавим був майстер-клас з роботи з мультимедійною дошкою. На поверхні дошки школярі рухали об’єкти, малювали, розфарбовували, фотографували, «клонували» гроші, розв’язували кросворди, грали в «баскетбол» та «футбол» та багато іншого, цікавого та нового.
Всі майстер-класи супроводжувались вкрапленнями цікавих фактів англійською мовою або просто англійських слів. Наприклад, звідки походить слово «карвінг» або назви овочів та фруктів англійською.
Це вже не перший візит учнів школи №4 до коледжу, і сподіваємось, не останній))) You are welcome!