Флешмоб до Дня вишиванки про рідний край

У травні наша країна відзначає Всесвітній день вишиванки – міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня (будній день). Свято не прив'язане до жодного державного чи релігійного. Цього дня кожен охочий може долучитись, одягнувши вишиванку.
Проте не лише національним одягом славиться наша країна. Кожне містечко має свою цікаву історію, свою неповторну архітектуру, своїх видатних митців, вчених, спортсменів.   Саме тому студенти 1 курсу ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» вирішили розповісти про те, чим пишається рідний край. Вікторія Тимчак, Катерина Вовчук, Даша Дмитрієва, Ірина Чаплінська, Маргарита Шамрай, Анна Маціборко, Анна Баранник, Олена Міцкевич, Юлія Березюк під керівництвом викладача української мови та літератури Гончарової Я.П. провели флешмоб та презентували свої рідні місця, де вони народилися і живуть.
У кожної людини є частинка рідної землі. Це те місце, де вона народилася і слухала мамину колискову та бабусину казку, це стежина до рідної домівки, це краєвиди, що милують око з дитинства. Рідний край – найрідніший та найдорожчий.