Фестиваль вуличної їжі Vinnitsia Food Fest

20-22 квітня у Вінниці в Центральному парку стартував масштабний фестиваль вуличної їжі «Vinnitsia Food Fest» - «Спробуй Вінницю на смак». Студенти груп ГРС-3 і ВП-139 разом з викладачем готельної та ресторанної справи Матвієнко Л.А. відвідали це гастрономічне свято. Основним місцем проведення стала територія біля фонтану і Літнього театру. Сотні вінничан прийшли до Центрального парку аби спробувати різноманітні смаколики, які представили різні заклади харчування майже з усієї України.
Окрім безлічі різноманітної їжі на відвідувачів фестивалю чекала насичена розважальна програма.
Неможливо було не помітити велику чергу, яка вишикувалась за молекулярним морозивом. Двоє хлопців у білих халатах «хімічили», додаючи до молока рідкий азот, аби отримати смачне морозиво. На вибір також можна додати шматочки ківі, малини чи м’яту або й все разом. Особливий захват приготування морозива викликав у наших студентів.
Після візиту на гастрономічний фестиваль, студенти отримали незабутні враження, спробували різноманітні смаколики, насолодилися гарною атмосферою та зарядилися позитивом у нашому чудовому місті, яке четвертий раз поспіль визнано найкомфортнішим містом для життя в Україні.