Екскурсія на харчове підприємство-складова практичної підготовки студентів

Днями студенти групи ВП-137 під керівництвом викладача Кублінської І.А. відвідали одне із найпотужніших харчових підприємств м. Вінниці ТОВ «Аграна Фрут Україна».

«Аграна Фрут» спеціалізується на переробці  фруктів ,  ягід,  і  включає в себе повний цикл робіт: від вирощування и заготовки  сировини  до переробки и випуску готової продукції. Використана  сировина проходить детальний відбір   і  очистку по всім показникам.

Під час проведення екскурсії працівник заводу – начальник зміни, Сергій Григорович, розповів про історію виникнення підприємства, шляхи його розвитку та успіху. Крім того,  студенти мали чудову нагоду побачити на власні очі всі етапи переробки фруктів та ягід та виробництво фруктових наповнювачів .

З інтересом та зацікавленістю студенти ознайомились з основними етапами виробництва фруктових та ягідних наповнювачів, технікою безпеки на харчовому виробництві та вимогами до якості готової продукції.

Студенти висловлюють подяку керівництву підприємства за гостинний прийом  та  надану можливість ознайомитися з діяльністю одного із провідних підприємств України з виробництва фруктових наповнювачів та напівфабрикатів.