День гостинності у ВТЕК КНТЕУ

15 листопада 2017 року в коледжі проходив День гостинності, який відвідали більше 400 учнів загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів Вінниці та Вінницької області.
Екскурсоводи коледжу - студенти спеціальності «Туризм» - провели оглядову екскурсію. Відвідувачі мали змогу побачити майстер-класи з «Сервірування святкових столів», «Визначення підробки харчових продуктів»; відвідати творчу майстерню «Мистецтво карвінгу», «Декорування печива», віртуальну екскурсію «Вінниця туристична», фінансовий квест; ознайомитись з роботою комп’ютерно-лінгафонного кабінету іноземних мов «Вивчаємо англійську в 3D окулярах», мультимедійних комплексів, бібліотеки, їдальні тощо.
У актовій залі коледжу для презентації своїх спеціальностей студенти підготували номери художньої самодіяльності. Перед гостями виступила відповідальний секретар Приймальної комісії Кислинська Ірина Іванівна, яка ознайомила з Правилами вступу до ВТЕК КНТЕУ та надала детальну інформацію про особливості та форми навчання, можливість проходження практики як у Вінниці, так і за кордоном.
Під час активного діалогу гості дізнались чимало цікавого про один із найпрестижніших навчальних закладів Вінниччини.
Дякуємо всім, хто проявив інтерес до Вінницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету! Чекаємо на Вас!!!