День гостинності у ВТЕК

         Кожен майбутній випускник 2019 року  уже сьогодні стоїть на шляху вибору як майбутньої професії, так і відповідного навчального закладу. Переконані, що День гостинності, який відбувся 20 березня 2019 р. у Вінницькому торговельно-економічному коледжі Київського національного торговельно-економічного університету, полегшив їм це завдання, і вже у вересні 2019 р.  родина коледжу поповниться новими студентами. У заході взяли участь майже 400 абітурієнтів зі шкіл та професійних училищ міста Вінниці та Вінницької області  разом зі своїми батьками та вчителями.

Вир цікавих вражень підхопив гостей ще у холі коледжу.  Студенти спеціальності «Харчові технології» тут  представили  кондитерські вироби, зроблені власноруч. 

Кожна циклова комісія намагалася якомога найяскравіше представити абітурієнтам спеціальності коледжу. Так, циклова комісія європейських мов продемонструвала можливості роботи мультимедійної дошки та лінгафонно-комп’ютерного кабінету.

Абітурієнти, які віддали перевагу спеціальності  «Туризм» взяли участь у  віртуальних екскурсіях: «Вінниця Арт Тур», «Подорож в 3D окулярах» та пройшли квест з історії і права «Козацька республіка».

Викладачі та студенти  циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін  запропонували майбутнім фінансистам і бухгалтерам застосувати свої знання з економіки. Абітурієнти проходили фінансовий квест «Острів скарбів» та майстер-клас з нарахування заробітної плати.

         Школярі побували в бізнес-лабораторіях: «Визначення майбутнього підприємця»,  «Креативна математика», «Алхімік»; відвідали майстер-класи: «Елементи роботи офіціанта та бармена», «Визначення якості парфумів», «Техніка роботи з мастикою».

Всі, хто завітали на наше свято, дізналися про коледж не тільки від друзів, а ще й завдяки Інформаційному центру, де надавались кваліфіковані консультації. Тут же можна було записатись на курси для підготовки до вступних іспитів.

Старшокласники та їхні батьки особисто пересвідчилися, що в коледжі діє потужна матеріальна база, а навчатимуть їх висококваліфіковані фахівці та педагоги, які допомагатимуть опановувати  престижні  спеціальності, створюючи сприятливі умови для здобуття якісної освіти.

Сподіваємося, що сьогоднішня зустріч стала результативною для тих, хто обирає майбутню професію, хто не боїться перешкод.

Тож ласкаво запрошуємо на навчання до Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ!