ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКА - 2015

ВТЕК КНТЕУ має таланти!
Золота осінь відкрила у стінах Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ нові таланти, які вперше засяяли на сцені та заворожили своїми виступами всю глядацьку залу на конкурсі талантів «Дебют першокурсника - 2015». Конкурс проводився з метою виявлення талантів серед студентської молоді першого року навчання, щоб залучити їх до участі у колективах художньої самодіяльності.
Основною вимогою конкурсу було представлення кожною групою першого курсу концертної програми , яка б максимально розкрила таланти «першачків». Студенти мали можливість проявити себе у різних жанрах, таких як: вокальний, хореографічний, СТЕМ, декламування віршів та хенд мейд. Конкурсантів оцінювали: голова журі – директор коледжу Балицька В.Є., заступник директора з виховної роботи Лозовська Н.І., завідувач відділення Яковлєва Л.М., керівник гуртків «КВН» та «Що? Де? Коли?» Шемет Ю.В., представники Ради студентського самоврядування Лавриченко Ю. та Газдюк А. та «Студент року 2015» Стецюк Артем.
Перед початком виступів до конкурсантів звернулась директор коледжу Валентина Євгеніївна Балицька, яка висловила надію на те, що творчий колектив коледжу поповниться обдарованою та ініціативною молоддю.
Довгоочікуваним моментом для конкурсантів була церемонія нагородження грамотами за зайняті у конкурсі треті, другі та перші місця. Загалом було вручено 8 нагород: 3 – за третє місце, 2 – за друге місце та 3 – за зайняте перше місце, і 6 учасників отримали нагороди у номінаціях «Кращий вокальний номер», «Хореографія», «СТЕМ», «Декламування віршів» та «Handmade».
Члени журі під час нагородження переможців підкреслили високу майстерність та талант виконавців, побажали їм наснаги та успіхів не тільки у навчанні, а й у їх творчій діяльності.
Студенти, які брали участь та представляли свої таланти, стали гордістю своїх навчальних груп.
Вітаємо переможців та чекаємо нових ідей та пропозицій!!!