БІБЛІОТЕКА - СВІТ НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

4 листопада на базі коледжу пройшло засідання обласного методичного об’єднання завідувачів бібліотек та бібліотекарів коледжів та технікумів Вінницької області. Ми гостинно відчинили двері для 28 навчальних закладів. На зібранні була присутня методист Ради директорів коледжів та технікумів області Моторна Леся Володимирівна. З вітальним словом до учасників засідання звернулася заступник директора коледжу з навчальної роботи Волинець Оксана Олександрівна.
Надзвичайно корисними для обміну досвідом виявилися доповіді завідувачів бібліотек про роль бібліотек у формуванні інформаційної культури користувачів, про видавничу діяльність бібліотек, про підготовку до створення банку бібліотечно-бібліографічних занять з інформаційної культури.
Приємно відзначити, що саме виступ Босої Інни Юріївни про досвід роботи з сайтом бібліотеки та можливим дистанційним доступом студентів до ресурсів електронної бібліотеки коледжу викликав жваве обговорення та дискусію. Адже саме бібліотека повинна стати центром таких дистанційних ресурсів. Завідувач навчально-методичного кабінету Савлук Людмила Іванівна та викладач інформатики та КТ Шилов Андрій Вікторович включилися в обговорення питання про необхідність дистанційної освіти для сучасного студента та продемонстрували роботу навчального сайту коледжу.
По закінченню основної частини засідання методичного об’єднання провели екскурсію аудиторіями коледжу, продемонстрували роботу мультимедійних комплексів, лінгафонно-комп’ютерного кабінету. Гості були приємно вражені та захоплені сучасністю навчального закладу.
Бажаємо нашому коледжу та його бібліотеці ставати все креативнішими, щоб крокувати у ногу з вимогами часу!