THE BEST NEW STAR засяяли на небосхилі коледжу

         Напередодні Міжнародного Дня студента, 16 листопада 2017 року, в коледжі відбулося яскраве дійство – THE BEST NEW STAR - 2017, яке відкрило нові таланти та творчі особистості. Захід розпочався вітанням директора Валентини Євгеніївни Балицької, яка від щирого серця побажала студентам здоров’я та благополуччя, цікавого студентського життя, яскравих вражень, а також розповіла про започаткування нової традиції коледжу - визначення найкреативніших особистостей та відзначення їх званням «THE BEST NEW STAR». Студенти старших курсів, що проявляють себе у громадському житті, художній самодіяльності та спортивному житті коледжу, були відзначені грамотами.

Після нагородження почалось справжнє шоу, адже кількість талановитих студентів, які поповнили ряди студентів коледжу в цьому навчальному році, зашкалювала. Зі сцени лунали чудові пісні, декламування віршів доводило глядачів до сліз. «Патріотичне есе» у виконанні Ваколюк Василини, студентки групи ОП-98, змусило увесь зал із захватом слухати тендітну дівчину. Від гімнастичного номера Анни Собко, група Т-4, перехоплювало подих, а ніжний вальс студентів групи ФБС-10, Веселюка Мирослава та Гусєвої Поліни, кружляв, як ніжні осінні листочки, підхоплені вітром. Савчук Тетяна, студентка групи ХТ-143, здивувала усіх присутніх своїми «золотими руками», представивши на розсуд журі свої ручні роботи. Ексклюзивом заходу став студент групи ПТ-83, Бабенко Владислав, який виконав бітбокс та зірвав шквал оплесків. Найромантичнішим номером вечора визнано авторський вірш Номеровської Аліни у виконанні Мамедова Аріфа та Шкрабій Вікторії, студентів групи ПТ-82. Довели глядачів  до сліз від сміху гумористичний дует Коложоков Дмитро та Мамедов Аріф, студенти групи ПТ-82, і «порвав» зал та був визнаний зіркою № 1 Цибульський Назар, група Т-4. Усі ці студенти отримали звання THE BEST NEW STAR 2017!!!

         Призерами конкурсу стали:

  • ІІІ місце – група ПТ-83;
  • ІІ місце – група ПТ-82;
  • І місце – група Т-4.

         Вітаємо призерів,  лауреатів конкурсу «THE BEST NEW STAR - 2017» та усіх студентів коледжу з Міжнародним днем студента!!! Любі студенти! Бажаємо, щоб наука йшла як по «маслу», іспити проходили на одному диханні, друзі цінували, викладачі поважали, щоб студентські роки запам'яталися як найкращі в житті. Бажаємо удачі у всіх починаннях, легкого навчання, щирої любові, справжнього щастя і міцного-міцного здоров'я.