Новини

День Вступника

16 березня 2024 року у ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" було проведено День Вступника. Цей захід, як завжди, викликав інтерес у майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Коледж відвідали учні загальноосвітніх закладів Вінниці та Вінницької області.
Гіди коледжу - студенти спеціальності "Туризм" - надали детальну інформацію про особливості та форми навчання, проходження практики як у Вінниці, так і за кордоном. Відвідувачі мали змогу відвідати майстер-класи, тренінги, квізи та вікторини.

Математичний батлум

15 березня 2024 року студенти спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" (ФБС-15, ФБС-14, ФБС -16) брали участь у математичному батлі, який організували викладачі математики Сачок А.М. та Гуменчук М.П.
Команди груп ФБС -15 "Рожеві пантери" та ФБС-16 "Немає фантазії" проходили кілька етапів конкурсу.Студенти 3-го курсу Шпортій Д., Коліжук К., Мисак О., Кушта А. були членами журі.
У запеклій боротьбі перемогла команда "Рожеві пантери".
Дякуємо студентам за активну участь!

Договір про співпрацю

15 березня 2024 року, в оссобах директорів Лозовської Наталії Ігорівни і Будяка Руслана Володимировича, було укладено договори співпраці та академічної мобільності між ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" та Калинівським технологічним фаховим коледжем.

День народження числа Пі

Вся світова спільнота 14 березня відзначає День народження числа Пі. Студенти ВСП "ВТЕФК ДТЕУ" також долучилися до святкування. Викладачем математики Сачок А.М. було проведено бліц-інфо "Що ми знаємо про число Пі" та пізнавальний веб-квест "Число Пі. Магічне та неповторне".
Всі учасники отримали позитивні емоції та солодкі призи.

«Національно-патріотичний квест»

В рамках тижня циклової комісії туризму та природничих дисциплін, у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» відбувся «Національно-патріотичний квест».
Захід був проведений з метою ознайомлення студентів першого курсу з основними військовими навичками, важливими історичними подіями Українського війська тощо.

Благодійний ярмарок у ВСП "ВТЕФК ДТЕУ"

13 березня 2024 року у ВСП "ВТЕФК ДТЕУ" проведено благодійний ярмарок "Колодій-Fest". Здобувачі освіти зі спеціальності "Харчові технології" приготували багато смачних млинчиків з різними начинками. Всі кошти від продажу буде спрямовано на допомогу ЗСУ.
Борітеся - поборете!
Вам Бог помагає!

Змагання з баскетболу

11 березня 2024 року в спортивній залі коледжу відбулися змагання з баскетболу серед юнаків за програмою внутрішньоколеджної Спартакіади. Цьогорічні змагання відзначилися напруженістю і бажанням учасників здобути перемогу. Найбільш підготовленою та мотивованою стала команда групи ПТ-93, яка за підсумками змагань і посіла перше місце, другою стала команда групи ФБС-15, на третьому – представники групи ПТ-92.
Вітаємо переможців та призерів змагань з баскетболу!

Світ навколо дуже швидко змінюється.

Світ навколо дуже швидко змінюється. Да, в Україні йде жорстока війна. Але ми віримо, що вона закінчиться нашою перемогою і Україна  почне відроджуватися, застосовуючи найновітніші розробки та перспективні технології.

Фізика за горнятком чаю

12 березня 2024 року у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», в рамках тижня циклової комісії математики та інформатики, відбувся позанавчальний захід «Фізика за горнятком чаю».
Чай п'ють по-різному: на ходу, біжучи на роботу або навчання, або в буфеті аеропорту, в очікуванні льотної погоди. П'ють в поїздах - з нудної склянки. П'ють з металевої кришки термоса.

ПЕРЕМОЖЦІ ЗИМОВИХ ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАД У ВСП «ВІННИЦЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ДТЕУ»

Студенти ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» взяли участь у зимових Всеукраїнських олімпіадах з іноземної мови та зарубіжної літератури, адже урізноманітнити навчання завжди цікаво і для студентів, і для викладачів. Інтелектуальні заходи спонукають до пошуку, до самостійної роботи, мотивують здобувати перемогу.

ХХ Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (Зима 2024) з англійської мови

Диплом І ступеня: Холопов Іван (ПТ-93), Перевезій Марія (Т-9) ;