Новини

Відкрите семінарське заняття дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» з теми «Організація обслуговування споживачів в ресторанах»

27 березня викладачем технологічних дисциплін Демчук Катериною Іванівною проведено відкрите семінарське заняття дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» з теми «Організація обслуговування споживачів в ресторанах».

Виступ народного театру пісні «Словʼянка»

27 березня 2024 року у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» з дружнім візитом до завітав народний театру пісні «Словʼянка», до складу якого входять студенти ВТЕІ ДТЕУ. Керівник, заслужений артист України – Адам Дзюба.
Викладачі, працівники та студенти обох закладів освіти отримали незабутні емоції від неперевершеного звучання хору, виконання авторських та народних творів пройняли своєю мелодійністю та чуттєвістю.

Внутрішньоколеджна олімпіада "Комп'ютерні технології в бухгалтерському обліку"

В рамках декади циклової комісії фінансово-економічних дисциплін та підприємництва 26 березня 2024 року була проведена внутрішньоколеджна олімпіада «Комп’ютерні технології в бухгалтерському обліку», в якій взяли участь студенти групи ОП-102. Здобувачі освіти змагались за звання кращого користувача комп’ютерними бухгалтерськими програмами. Під час виконання завдання студенти поглибили свої теоретичні знання та покращили практичні навички роботи з комп’ютерною бухгалтерською програмою «BAS Бухгалтерія». Перемогу здобули Матяш Даша та Яворський Богдан.

Допомога військовим - обов'язок кожного

26 березня 2024 року студенти, викладачі та працівники ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" передали смаколики, речі першої необхідності та особистої гігієни для поранених, що перебувають на лікуванні в медичному закладі м. Вінниця.
Допомога захисникам це не благодійність, а обов'язок кожного!

МАЙСТЕР-КЛАС «ПРИГОТУВАННЯ БЕНТО-ТОРТІВ»

22.03.2024 р. для здобувачів освіти 3 курсу гр.ТРГ-151 спеціальності «Харчові технології» був проведений майстер-клас «Приготування бенто-тортів» із запрошенням фахівця – кондитера  ТМ «Солодка мрія» Анастасії Савчук. Відповідно до договору про співпрацю, запрошеними гостями на майстер-класі були також здобувачі освіти Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ спеціальності «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа".

КОНСЮМЕРСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ

У ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» з метою популяризації спеціальності «Підприємництво та торгівля» та з нагоди відзначення Всесвітнього дня прав споживачів в період з 18.03. по 22.03.2024р. відділенням бізнесу та управління проведений Консюмерський фестиваль.

Змагання з бадмінтону

20 березня 2024 року в спортивній залі ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», в рамках внутрішньоколеджної Спартакіади, відбулися змагання з бадмінтону, які завершилися впевненою перемогою команди групи ПТ-93. Друге місце посіла команда групи ТРГ-154 і на третьому – представники групи ТРГ-156. В змаганнях взяли участь спортсмени семи груп.

Виховний захід до Всесвітнього дня поезії «Чарівне слово»

21 березня 2024 року в бібліотеці ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" був проведений виховний захід присвячений до Всесвітнього дня поезії. В «Українському народному календарі» цей день вперше відзначений у 2004 році.
У поетичному заході "Чарівне слово" взяли участь студенти груп ГРС-10, ОП-104 та ФБС-16. Здобувачі освіти декламували вірші українською і англійською мовами. Бабій Анна, студентка групи ОП-104 та Погорілець Аліна, студентка групи ФБС-16 прочитали власну поезію чим затронули наглибші "стуни" душ присутніх.

Екскурсія до Меморіалу Борців з нацизмом

З нагоди річниці визволення Вінниці від нацистських загарбників для студентів ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ", групи ПТ-94, викладачами Шмалій Л.І та Гулою С.А., було організовано екскурсію до Меморіалу Борців з нацизмом.
Протягом багатьох років вінничани покладали квіти до Меморіалу Слави, навіть не замислюючись, хто там похований, окрім солдатів Другої світової війни. Меморіал Слави – це пам’ятник, який мав на меті легалізувати більшовицьку окупацію міста.